Hableány: még mindig bizonytalan az egyik dunai holttest kiléte

A Csepel-szigetnél szombaton talált holttest azonosításával bajban vannak a hatóságok.
Szabó Dániel, 2019. június 27. csütörtök, 10:11
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

Bár már négy nap eltelt azóta, hogy egy bejelentést követően holttestet találtak a Duna budapesti szakaszán, a Csepeli átjárónál, a rendőrség mind a mai napig nem tudta azonosítani a szombat este talált embert, akiről korábban azt feltételezték, hogy a hajóbaleset újabb dél-koreai áldozata - értesült szerdán a 24.hu, amely szerint a problémát a holttest rossz állapota jelenti.

A portál megkereste ez ügyben az eljárást vezető Budapesti Rendőr-főkapitányságot is, ahonnan azt a választ kapták, hogy az azonosítás jelenleg még folyamatban van, csak a biztos megállapítás után tájékoztatják bővebben a sajtót.

A Hableány sétahajó - mint az ismert - összeütközött a Viking Sigyn nevű szállodahajóval a Margit-híd alatt néhány tíz méterre. A sétahajó másodpercek alatt elsüllyedt, összesen 35-en voltak a fedélzetén. Csak hét embert tudtak kimenteni, a hajón utazó 26 dél-koreai turista és a két fős magyar személyzet nem élte túl a balesetet. Egyelőre hivatalosan három embert keresnek.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Suzywong, 2019.06.27 12:17

nem csoda, a nyári hőségben igencsak lebomlott a vizihulla ennyi idő alatt.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html