Halálos baleset az M1-esen, lezárták az érintett útszakaszt (frissítés)

Halálos baleset történt az M1-es autópályán péntek reggel. Az autópályát Bábolna térségében lezárták - közölte az MTI szerint a rendőrség a honlapján. A leállósávon haladó útellenőrző teherautónak ütközött neki efy személyautó.
Domokos Erika, 2021. január 1. péntek, 11:05
Fotó: Police.hu - A kép illusztráció.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint nem sokkal nyolc óra előtt az M1-es autópálya Győr felé vezető szakaszán, a 90-es kilométernél két jármű ütközött.

Később közölték: a leállósávon haladt az útellenőrzés egyik tehergépkocsija, aminek a 90-es kilométernél nekiütközött egy személyautó. A balesetben a személyautó utasa, egy 38 éves férfi olyan súlyosan sérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A személygépkocsi női és a tehergépjármű férfi vezetője súlyosan sérült.

A baleset körülményeit a rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja.

A roncsolódott járművek a forgalmi sávokat elfoglalták, ezért az érintett szakaszon teljes útlezárás volt érvényben. Arra kérték az autósokat, hogy legkésőbb a 86-os kilométernél, Komáromnál térjenek le az autópályáról - írta a rendőrség.

Délután fél egykor már arról írt az MTI, hogy ismét járható az M1-es Bábolna téréségben, a helyszínelés befejeződött, a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK