Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Welsz utoljára akkor tűnt fel a nyilvánosság előtt, amikor kiderült, hogy a hatóságok szerint a vagyonával részben elszámolni nem tudó Simon Gábor volt szocialista politikusnak valószínűleg ő készíttette azt a bissau-guineai útlevelet, amellyel számlát nyitottak a politikus nevére a Magnet Bankban - írta a lap.

Eközben Welsz másokkal is bissau-guineai útlevelekkel és rendszámokkal üzletelt. Ötvenezer euróért adta az úti okmányt, pár ezerért a rendszámot, amelynek használatával el lehetett kerülni a parkolási bírságot, és a súlyadót sem kellett megfizetni.

Halála napján, 2014. március 20-án Welsz Tamás teherautónyi iratot adott át a rendőrségnek. Az azóta eltelt bő két és fél évben át egymásnak tologatták az iratokat a hatóságok. A dokumentumokat lefoglaló Nemzeti Nyomozó Irodától előbb a NAV-hoz szállították át az iratokat, ott leltározták és rendszerezték, majd amikor végeztek, elvették tőlük az ügyet. A Legfőbb Ügyészség a Központi Nyomozó Főügyészséget jelölte ki a nyomozásra - olvasható Magyar Nemzetben.