Hatalmas adósság maradt Terry Black gyerekeire

Terry Black gyógykezelése felemésztette az összes családi pénzt, így csak adósság maradt a gyerekeire. Először a nyaralóját kellett eladni, most pedig egy 10 ezer eurós adósság miatt két gyerekének ki kell költöznie a lakásból.
K. Kiss Gergely, 2019. szeptember 24. kedd, 13:57
Fotó: Pixabay

A szeptember 16-án elhunyt Terry utolsó szívműtétje előtt még azt hitte, nem lesz semmi gond. Ám most olyannyira komoly a baj, hogy még Terry két kis csivava kutyáját is el kell azonnal ajándékozni, mert tartani nem tudják őket, ha pedig a gyerekek kiköltöznek a lakásból, nem vihetik őket magukkal - mesélte a Kiskegyednek Hidvégi Tünde, Terry Black jó barátja

Egyelőre amíg tudom, támogatom őket, de sajnos én sem vagyok egy gazdag ember, és én is csak ideig-óráig tudom ezt megtenni. Terry nekem azt mondta, hogy egy barátjánál egy komoly összeget tett letétbe arra az esetre, hogy ha ő meghalna. Nos, ez a barát úgy csinál, mintha nem is tudna erről az egészről semmit - méltatlankodott.

"Főleg Fannikát féltem, hiszen ő kiskorú. Nem tudom, mi lesz az ő sorsa úgy, hogy még a lakásból is menniük kell! Dani munkába áll, még saját magát el fogja tudni talán tartani, de Fannika...Nos, az ő sorsa miatt komolyan aggódom!"

HOZZÁSZÓLÁSOK