Hatalmas a sor Röszkénél

Megnövekedett a várakozási idő a Röszke Autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán, a személyforgalomban. Az utazóknak két órát kell várakozniuk - tudatta a police.hu.
Dzindzisz Sztefan, 2017. július 20. csütörtök, 11:47
Fotó: Napi.hu

A várakozási idő Röszkénél csütörtök reggelre elérte a két órát. Az utazóknak Szerbia felé célszerű másik határátkelőt választani - ajánlja a rendőrség az InfoRádió szerint.

Azt tanácsolják az utazóknak, hogy a röszkei helyett használják az Ásotthalom, a Tiszasziget, a Röszke Közúti, illetve a Bácsalmás Közúti Határátkelőhelyet. Ezek naponta 7 és 19 óra között tartanak nyitva. Emellett Hercegszántó és Tompa a nap 24 órájában elérhető. (Pár napja is nagy sor volt.)

A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről a www.police.hu oldal Határinfo rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

A rendőrség kéri, hogy indulás előtt mindenki ellenőrizze az úti okmányai meglétét, a gépkocsi műszaki állapotát, vegyenek magukhoz elegendő mennyiségű folyadékot, és amennyiben szükséges, ne felejtsék otthon gyógyszereiket. Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják a 112-es segélyhívót!

HOZZÁSZÓLÁSOK