Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A közlemény szerint a közelmúltban kialakult súlyos menekültügyi probléma megoldása a 21. századi Európa talán legnagyobb humanitárius kihívása. Bíznak abban, hogy a tagállamok vezetői, az unió döntéshozói felelősen és közösen minél előbb kialakítják a menekültek kezelésének leghatékonyabb és leghumánusabb gyakorlatát.

A fenti anyagi támogatást a hazánkban és Magyarország határain tartózkodó menekült gyermekek körülményeinek javítására ajánlják fel, elsősorban élelmiszerekre, ruházatra, országon belüli utazásra, egészségügyi ellátásra, információs anyagok előállítására, valamint a helyzet megoldásán dolgozó hivatalos személyek és civilek munkájának segítésére.

A pénzügyi forrás konkrét felhasználásáról a Demján Alapítvány az illetékes állami szervek és a témával aktívan foglalkozó, független civil szervezetek bevonásával dönt.

Demján Sándor egyúttal felhívással fordult minden magyar és külföldön élő, a szolidaritás eszmeiségét magáénak valló magánszemélyhez, vállalkozóhoz és intézményhez, hogy csatlakozzon ahhoz a pénzügyi alaphoz, amelyet erre a célra hozott létre a Demján Alapítvány a Gránit Bank elkülönített számláján.