Csütörtökön a KSH publikálja a kereskedelmi szálláshelyek szeptemberi adatait. Augusztusban a külföldi vendégek által eltöltött éjszakák száma 3,6, a belföldi vendégek által eltöltötteké 6,8 százalékkal emelkedett az egy évvel korábbi szinthez képest. A kereskedelmi szálláshelyek - folyó áron számolt - bruttó árbevétele pedig 5,6 százalékkal nőtt.

Az MNB pedig ismerteti, hogyan alakultak a rezidens kibocsátású értékpapírok adatai, a befektetési szolgáltatók kereskedési adatai, valamint a befektetési szolgáltatók által kezelt idegen tulajdonú értékpapírok állománya szeptemberben, továbbá a hitelviszonyt megtestesítő értékpapírok összefoglaló állománya milyen volt - tulajdonosi és kibocsátói bontásban - 2016 harmadik negyedévében.

Az ÁKK pedig kötvényaukciókat tart ( a hároméves kötvényből a célszám 18 milliárd, a ötévesből 15 milliárd, a tízévesből pedig 10 milliárd forint.

Külföldön érdemi adatok csak USA-ból várhatóak (persze az amerikai elnökválasztás utóhatásain kívül): kiderül, hogyan alakult az első ízben munkanélküli segélyért jelentkezők száma, az előző heti 265 ezer fő után a piac 260 ezer emberre számít.