Hogyan közlekednek hétvégén a vonatok?

Változik a vonatok közlekedési rendje a négynapos hétvége alatt, így október 31-én, szerdán pénteki, november 1-jén, csütörtökön szombati, november 2-án, pénteken és 3-án, szombaton ünnepnapi menetrend lesz érvényben. November 4-én, vasárnap már a megszokott, vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok.
NAPI, 2012. október 30. kedd, 11:58
Fotó: Napi.hu

Jelentősen megnövekvő utasforgalomra számít a vasúttársaság vasárnap Győr és Debrecen felől a főváros irányába, így november 4-én, délután mindkét városból mentesítő vonat is indul Budapestre. Győrből 16:42 perckor Tatabányán és Kelenföldön át a Déli pályaudvarra, Debrecenből pedig 16:34 perckor a Nyugati pályaudvarra.

A kényelmesebb utazás érdekében a vonatok szerelvényei plusz kocsikkal megerősítve közlekednek, az összes rendelkezésre álló, üzemképes jármű felhasználásával. A négy nap alatt utazni szándékozóknak javasolja a vasúttársaság - a pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében - hogy a menetjegyeket váltsák meg elővételben, illetve vegyék igénybe az internetes jegyvásárlás lehetőségét a www.mav-start.hu oldalon keresztül.

A módosított közlekedési rendről a www.mav-start.hu honlapon található menetrendi keresőben és a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon, a 06 (40) 49-49-49-es telefonszámon is lehet tájékozódni.

HOZZÁSZÓLÁSOK