Ömlik a pénz a honvédséghez

A honvédségnek a Zrínyi 2026 program keretében 2019-ben 513 milliárd forintos rekordköltségvetése van - mondta a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára szombaton Budaörsön, a honvédelem napi rendezvényen.
Szepesi Anita, 2019. május 18. szombat, 12:36
Fotó: Pixabay

Németh Szilárd az MTI tudósítása szerint kiemelte, hogy az 513 milliárd forintos költségvetésből 150 milliárd forint jut fejlesztésre azért, hogy egy modern, ütőképes, a hazája iránt elkötelezett hadsereget építsünk fel, amely bármely más nemzet fegyveres erejével szemben felveszi a versenyt.

A hadsereg már eddig is számos haditechnikai beszerzéssel büszkélkedhet, amelyek a budaörsi repülőtéren rendezett háromnapos haditechnikai és légi bemutatón is megjelennek - tette hozzá-

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

matura, 2019.05.18 17:09

A dolog egy játékszenvedélyes tékozlása, aki elhiszi, ha minden pénzéből lottoszelvényt vesz, milliárdos lehet, költsünk a hadseregre 100 milliárd eurót, még szlovákiát se tudnánk leigázni.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html