Hosszú Katinka elárulta, meddig úszik

Úgy kellett új utat választanom, hogy az előző felállás működött - mondta Hosszú Katinka glasgow-i Európa-bajnokságon a Nemzeti Sportnak, és egyértelműen kijelentette, Tokióig folytatja.
Szepesi Anita, 2018. augusztus 4. szombat, 08:45
Fotó: AFP

Hosszú a lapnak azt mondta: szakmai életében nem volt semmiféle probléma, és ezt a decemberi rövid pályás Európa-bajnokság is mutatta, ott hat számban indult, hat aranyat szerzett. "A magánéletem viszont felborult, és ez most hatással volt a szakmára is. A legnehezebb talán az volt, hogy a magánéletemben kellett hoznom egy döntést, és ezzel párhuzamosan a szakmaiban is úgy kellett új utat választanom, hogy tudtam, az előző felállás működött" - fogalmazott az úszónő.

Az interjúból kiderül, férjével, Shane Tusuppal nem beszélnek, s Hosszú azért választotta új edzőjének Petrov Árpádot, mert mindenképp magyar edzőt szeretett volna. "Nincs ezen mit szépíteni, nekem az előző néhány év nagyon nehéz volt..." - mondta Hosszú Katinka. Az úszónő kijelentette,  Tokióig mindenképpen folytatja, mert mint fogalmazott: "Most vagyok csak igazán tele motivációval!"

(Ezt olvasta már? Hatvanmillióval kerül többe a nyíregyházi uszoda )

Fotó: Kazuhiro Nogi/AFP.

HOZZÁSZÓLÁSOK