Hova tűnt Orbán Viktor? - lényegében ezt a kérdést teszi fel a Magyar Nemzet, amely emlékeztet arra, hogy korábban arról szóltak a hírek, hogy a miniszterelnök teljes erejével beveti magát a népszavazási kampányba. Nagyon úgy tűnik, hogy néhány interjún kívül nem tervez más megszólalást.

Eközben a Fidesz képviselői és számos minisztere reggel, délben és este is kampányol. Egymást érik a lakossági fórumok az egész országban. A napilap érdeklődött Havasi Bertalannál, a kormányfő sajtófőnökénél, hogy terveznek-e lakossági vagy utcafórumokat Orbán részvételével, de lapzártáig nem kapott választ.

A lap ezt követően idézi a tegnapi nap néhány kampányhírét. Eszerint közhivatalnokok Kubatov-liták alapján folytatnak telefonkampányt. Hatvanban a valaki a polgármester nevében azzal riogatja az embereket, hogy befogadóállomás létesülhet a városban.

A Nemzeti Választási Bizottság jogsértőnek minősítette a PM vasárnapra a Kossuth térre tervezett demonstrációját, mert az szerinte választási gyűlés, ám a párt ettől meg megtartja az eseményt, mert szerintük meg nem az. Az MSZP viszont szombatra helyezte át saját gyűlését.