Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Csütörtökön közepesen és erősen felhős időszakok és területek váltakoznak, emellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Szórványosan alakul ki eső, zápor. A déli, délkeleti szél megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 16 fok között alakul, délnyugaton lesz a melegebb. Késő estére 3 és 9 fok közé hűl le a levegő.

Este délnyugat felől megvastagszik a felhőzet, hajnalra mindenütt beborul az ég. Egyre többfelé várható eső, záporeső, reggelig inkább csak a Tisza vonalától nyugatra számíthatunk csapadékra. Főként északnyugaton kísérhetik élénk, néhol erős lökések a délkeleti szelet. A hőmérséklet hajnalban 2 és 8 fok között várható.

Péntek reggeltől péntek éjfélig borult lesz az ég, és egy délnyugat felől az országon lassan átvonuló csapadékzónából esőre kell számítani, majd késő délutántól délnyugat felől szakadozni, csökkenni kezd a felhőzet. A szél délkeletiről délnyugatira, nyugatira fordul, és a Dél-Dunántúlon többfelé meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 7 és 12 fok között alakul, de a Dél-Dunántúlon 14, 15 fok is lehet.