Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szerdán délen és délnyugaton többnyire erősen felhős lesz az ég, és helyenként még havazásra lehet számítani. Az ország nagyobbik részén ugyanakkor gyengén felhős idő lesz, több órára kisüt a nap, csapadék nem várható. Az északkeleti, északi szél többfelé megélénkül, a Nyugat- és Dél-Dunántúlon, valamint északkeleten olykor meg is erősödik. Néhol hófúvás előfordulhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -6 és -11 fok között valószínű, de a derült, vastagabb hóval borított, szélcsendes tájakon -15, -17 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet +1 és -5 fok között alakul - olvasható a met.hu portálon.

Az OMSZ elsőfokú riasztást adott ki az extrém hideg miatt Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megyére. Hófúvás miatt Baranya, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Jász-Nagykun-Szolnok megyére adtak ki figyelmeztetést.

Csütörtökön többnyire derült vagy gyengén felhős lesz az ég, csak a déli megyékben, ott is elsősorban a határvidéken lehet időnként több a a felhő, de havazás már ott sem valószínű. Az északkeleti, északi szelet helyenként élénk lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -8 és -14, a vastag hóval borított, szélvédett helyeken -15 és -21 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és -7 fok között valószínű.

Pénteken derült vagy gyengén felhős idő várható, csapadék nem lesz. Reggelre foltokban zúzmarás köd képződik, amely délelőtt feloszlik. Gyenge marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -10 és -15, a vastag hóval borított helyeken -16 és -23 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és -8 fok között várható.-írja a met.hu.