Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint szeles, hideg idő várható a hétvégén, néhol akár mínusz 24 Celsius-fokig is hűlhet a levegő, s több helyen a maximumok is mínusz 10 fok körül alakulnak.

Hívószámok, honlapok

Segítséget az ingyenesen hívható Rendőrség 107-es vagy a 112-es telefonszámon vagy a hajléktalanellátó szervezetek által működtetett regionális diszpécserszolgálatok telefonszámain vagy a polgárőrségen kérhetünk.

A diszpécserszolgálatok és a hajléktalanellátók működésével kapcsolatos információk megtalálhatók ezen az oldalon, valamint ezen a weblapon.

Mentők: 104,Tűzoltóság: 105.

Melegedő helyek listája

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) közzétette az elérhető melegedőhelyek listáját. Ezeket akkor üzemelik be, ha például sérül a távhőszolgáltatás vagy az elektromos hálózat, és az áramkimaradás miatt többen nem tudnak otthon fűteni, ilyenkor a település polgármestere vagy a védelmi bizottság intézkedik a melegedőhely megnyitásáról.

A lista elérhető a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságok honlapján, vagy ezen a linken.

Közműszolgáltatók

Az áram-, gáz- és távhőszolgáltatásban tapasztalt hiba, kimaradás esetén ezen a honlapon megadott telefonszámokon lehet hívni a szolgáltatókat.