Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Otthon melege program háztartási gépcsere pályázatát szinte minden régióban óriási érdeklődés kíséri. A nyugat-dunántúli régióban, ahol csak szerdán indult el a program, de már mintegy 6,8 ezer pályázó jelezte támogatási igényét.

Az elmúlt tíz napban összesen több mint 33 ezren jelentkeztek az első négy régióból az energia-megtakarítási programra. A nyugat-dunántúli régióból a támogatási kérelmeket ma 13 óráig várják, ezt követően a pályázatbenyújtás lehetőségét határozatlan időre felfüggesztik. Az eddig megnyílt pályázatoknál is hasonló volt a gyakorlat a fokozott érdeklődés miatt.

A folytatásban elsőként a dél-dunántúli régióban élők nyújthatnak majd be pályázatot augusztus 21-én (hétfő), reggel 8 órától, elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül.

A programnak köszönhetően a háztartások energiafelhasználása érzékelhető mértékben csökken. A 2014 szeptemberében indult Otthon melege program mára már több mint 130 ezer háztartás energiahatékonyságát javította - fogalmazott a tárca.