Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Pénteken túlnyomóan borult lesz az ég, csak estefelé kezdhet északkeleten felszakadozni a felhőzet. A Dunántúlon, főként délnyugaton várható további havazás, máshol napközben legfeljebb kisebb hószállingózás, gyenge havas eső lehet. Napközben az északkeleti, északi szél általában élénk lesz, a Nyugat-Dunántúlon gyenge hófúvás nem kizárt. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +6 fok között várható, délkeleten lehet a legenyhébb az idő. Késő estére +3, -4 fok közé hűlhet le a levegő.

Szombatra virradó éjszaka észak felől egyre többfelé felszakadozik a felhőzet, sokfelé kiderül az ég, és a délnyugati tájak kivételével megszűnik a havazás. Északkeleten erős marad a szél. A hőmérséklet késő este -4, +3, hajnalban -1, -6, a szélvédett helyeken -10 fok is lehet.

Szombaton kezdetben nyugaton, délnyugaton még erősen felhős lesz az ég, majd délelőtt ott is csökken a felhőzet és általában gyengén felhős, napos idő várható. A délnyugati, nyugati megyékben reggel még szállingózhat a hó, délután néhol futó hózápor nem zárható ki. Az északkeleti, északi szelet élénk, északkeleten, keleten többfelé erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és -10, a legmagasabb nappali hőmérséklet -3 és +4 fok között várható.

Vasárnap változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel. Néhol hózápor előfordulhat. Az északkeleti, északi szelet többfelé erős, néhol viharos lökések kísérik, ezért hófúvásokra is számítani kell. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -7 és -14 fok között alakul, de a havas, szélvédett tájakon -15 fok alá is lehűlhet a levegő. A legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és -7 fok között várható.

Hétfőn dél felől erősen megnövekszik a felhőzet, és főként délen és keleten valószínű hószállingózás, havazás. Az északkeleti, északi szelet többfelé erős lökések kísérik, ezért hófúvásokra is számítani kell. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -8 és -15 fok között valószínű, de a vastag hóval borított, szélvédett tájakon -15, -20 fokig hűlhet le a levegő. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és -8 fok között várható.

Kedden erősen felhős vagy borult időre számíthatunk. Többfelé várható havazás, legnagyobb eséllyel délkeleten, legkisebb eséllyel északnyugaton. Az északi, északkeleti szelet többfelé erős lökések kísérik, ezért hófúvásra is számítani kell. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -7 és -15 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet -3 és -9 fok között valószínű.

Szerdán keleten kezdetben erősen felhős idő valószínű, majd ott is csökken a felhőzet. Eleinte keleten lehet szórványosan havazás, hószállingózás. Az északi szelet többfelé élénk, néhol erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -8 és -15 fok között várható, de a gyengén felhős, havas, szélvédett tájakon -15 fok alá hűl a levegő. A legmagasabb nappali hőmérséklet -3 és -10 fok között valószínű.

Csütörtökön kezdetben napos idő várható, majd délnyugat felől megnövekszik a felhőzet és elszórtan hószállingózásra, havazásra is számíthatunk. A délkeleti szelet élénk, néhol erős lökések kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -8 és -15 fok között várható, de a gyengén felhős, havas, szélvédett tájakon -20 fok köré hűlhet a levegő. A legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és -9 fok között valószínű.

A kép forrása: Pixabay