Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Pénteken jobbára napos, gyengén gomolyfelhős idő várható. Számottevő csapadék nem valószínű. Az északkeleti szél nagyobb területen megélénkül, néhol megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3 és +4 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 8 és 13 fok között várható.

Szombaton északon többnyire derült, délen változóan felhős lesz az ég, emellett több-kevesebb napsütésre számíthatunk. Csapadék nem várható. Az északkeleti szél többfelé élénk, helyenként erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 10 fok között várható.

Vasárnap eleinte változóan felhős lesz az ég, majd észak felől erősen megnövekszik a felhőzet, de estig csapadék nem valószínű. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 8 fok között várható.

Hétfőn gyakran lesz erősen felhős az ég, szórványosan valószínű zápor, hózápor. Az északkeleti szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 7 fok között várható.