Közel két hete aszfaltozni kezdtek a Róbert Károly körút középső sávjában a Lehel útnál. A BKK Közútinfó szerint a munkálatok február 23-án kezdődtek, ám a munka befejezi dátumát minden nap "ma 20 órára" datálták.

Lapunk egyik lelkes olvasója több napon át dokumentálta autójából, hogy miként halad a felújítás, azonban hiába ígérte a BKK honlapja, folyamatosan a "mai" befejezést, a sáv csak nem akart felszabadulni.

Lapunk megkereste a BKK-t, hogy megtudja a furcsa időhurok okát. Választ későbbre ígértek, közben azonban meglepő módon frissült a Közútinfó, most már nem mára, hanem március 19-én 20 órára ígérik, hogy átadják a munkaterületet.

Az utat azért kellett lezárni, mert megsüllyedt a csatornafedél - tudta meg lapunk a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. -től. A felújítást ugyanakkor nem a cég végzi, csak annak érdekében, hogy a helyreállítási munkákat elősegítse és az esetleges közlekedési baleseteket megelőzze, elzárta az érintett útszakaszt, továbbá felszólította a kivitelező társaságot, hogy a garanciális időn belüli javítási kötelezettségüknek tegyenek eleget.

Kattintásra galéria nyílik

A képek forrása: Napi.hu.