Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Nyugat felől lassan csökken a felhőzet, de a keleti határszélen estig sok lesz a felhő. Egyre inkább csak keleten várható eső, havas eső, a hegyekben havazás, másutt helyenként alakulhat ki zápor, hózápor.

Éjszaka kissé felhős vagy derült idő várható, hajnaltól kezdődik északon felhőzet-növekedés.

Szombat napközben is az ország északi felén lesz vastagabb a felhőzet, délen általában csak fátyolfelhőzet szűri a napsütést. Számottevő csapadék ekkor nem várható.

Az északnyugati szél ma a Dunántúlon és a főváros térségében viharossá fokozódik, majd holnapra délire fordul a szél, és a Kisalföldön, valamint az Alpokalján lehet erős, illetve viharos.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -6, -1 fok között alakul, de a fagyzugos helyeken -9 fok is előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 5 és 14 fok között valószínű, délnyugaton a magasabb, északkeleten az alacsonyabb értékekkel - írják a meteorológusok.

Vasárnap erősen felhős vagy borult időre számíthatunk a nap első felében keleten átmeneti elvékonyodásokkal. Délelőtt még kevesebb helyen, majd délutántól nyugat felől egyre többfelé várható eső, zápor, a hegyekben átmeneti havas eső is lehet. A szél délnyugatiról délire fordul, megélénkül, kevés helyen erős lökések is kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 14 fok között valószínű.