Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Kedden a legtöbb helyen több órára kisüt a nap, az ország keleti felén viszont a szakadozott felhőréteg mellett rövidebb napos időszakok valószínűek. Az északi, északnyugati szelet napközben a Dunántúlon és a keleti megyékben élénk lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +4 fok között várható. Késő este 0, -6 fok valószínű, az északi völgyekben lehet ennél kissé hidegebb.

Szerdán a Nyugat-Dunántúlon és a keleti országrészben általában közepesen, vagy erősen felhős lesz az ég. Néhány órára csak a középső országrészben süthet ki a nap, de délután már ott is lehetnek felhősebb időszakok. A Nyugat-Dunántúlon és kora délutántól északkeleten, keleten elszórtan valószínű hószállingózás, gyenge havazás. Néhol megélénkül az északnyugati, nyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1 és -8 fok között alakul, de az Északi-középhegység völgyeiben néhány fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +3 fok között várható.

Mi jósolnak az ünnepekre?

Vasárnap, szenteste napján gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, inkább csak rövid napos időszakokra számíthatunk. Helyenként kisebb csapadék kialakulhat: kezdetben hó, majd egyre inkább havas eső, eső. A nyugati, délnyugati szelet többfelé erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 7 fok között valószínű.

Hétfőn többnyire gyengén felhős, napos időre számíthatunk, csapadék nem valószínű. A nyugati, délnyugati szél többfelé megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 4 és 9 fok között várható.