Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Pénteken eleinte túlnyomóan borult lesz az ég, majd késő délután, este nyugat felől szakadozik, csökken a felhőzet. Kezdetben többfelé, majd már csak keleten várható havazás. Az északnyugati szél nagy területen viharossá fokozódik, ezért hófúvásra is készülni kell, de a déli óráktól fokozatosan mérséklődik a szél. Pénteken a legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 5 és mínusz 1, a legmagasabb nappali hőmérséklet plusz 1 Celsius-fok között alakul.

Szombaton napos idő várható gyenge nappali gomolyfelhő-képződéssel. Legfeljebb egy-két helyen fordulhat elő jelentéktelen hózápor. Az északnyugati, északi szél kezdetben időnként még megélénkül. A minimumhőmérséklet általában mínusz 10 és mínusz 5 fok között alakul, de a szélcsendes, derült, vastag hóval borított tájakon mínusz 12 fok alá is hűlhet a levegő. A nappali maximumok mínusz 1 és plusz 4 fok között alakulnak.

Vasárnap napos idő várható, délnyugat felől megnövekvő fátyolfelhőzettel. Csapadék nem valószínű. A délkeleti szél a keleti területek kivételével többfelé megerősödik.
A hőmérséklet legalacsonyabb értéke általában -7, -12 fok között alakul, de egyes szélcsendes, derült, vastag hóval borított tájakon -15 fok alá is hűlhet a levegő. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és plusz 7 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.