Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az önkormányzatok tulajdonában lévő hajózási társaság az új menetrendjében kiemelt figyelmet fordít arra, hogy menetrendszerinti járatain túl is megközelíthetőek legyenek hajóval a tóparti rendezvények. Egyedi járatokkal kívánja biztosítani a társaság továbbá, hogy a főszezonon kívül is elérhetőek legyenek a települések hajóval.

A menetrendszerinti hajójáratok sűrűségét és indulását az igényekhez igazították, ami egyebek közt kedvezően érinti a Fonyód-Badacsony közti átkelést már az előszezonban is. Idén a Balatonlelle-Balatonboglár-Badacsony járat heti két alkalommal már Szigligetig közlekedik, hetente kétszer pedig új járat indul Balatongyörökről Balatonmáriafürdőre. A főszezonban lesznek késő esti hajójáratok is, és bevonják a menetrendi hajózásba a cég gyorshajóit.

A BAHART az elmúlt három évben nem emelt árakat, és a maximális jegyáremelkedés az idei évben sem haladja meg egyik útvonal esetében sem a 100-200 forintos nagyságrendet. A társaság az idei szezonra új díjzónákat alakított ki az eddigi kilométer övezetek helyett. Az online jegyvásárlás lehetőségét jövőre tervezik bevezetni.

A balatoni kompárak nem változnak. A korábbi években május végétől bevezetett járatsűrítést az idén már március 25-től érvénybe léptetik, így akkortól nem óránként, hanem 40 percenként fog közlekedni a komp Szántód és Tihany között.