Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Hétfő délután a napsütés mellett a gomolyfelhő-képződésből szórványosan várható zápor, zivatar, néhol felhőszakadás is lehet. A délnyugati szél helyenként megélénkül, zivatarok környezetében pedig átmenetileg viharos széllökésekre is számíthatunk. A hőmérséklet délután 27 és 33 fok között alakul, az ország északkeleti harmadán lesz a hűvösebb. Késő estére 22 és 27 fok közé hűl le a levegő.

Keddre virradó éjszaka egyre kevesebb helyen várható zápor, zivatar, az éjszaka második felére a legtöbb helyen megszűnik a csapadék, gyengén és közepesen felhős égre számíthatunk. Gyenge marad a légmozgás, szélerősödés csak zivatarok környezetében lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 22 fok között valószínű.

Kedden a sok napsütés mellett elsősorban a délután második felétől lesz erőteljesebb a gomolyfelhő-képződés, és főként az ország északi felén alakulhat ki zápor, zivatar, egy-egy hevesebb zivatar is lehet. A délnyugati szél helyenként megerősödik, zivatarok környezetében pedig átmenetileg viharos széllökésekre is számíthatunk. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 22 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 34 fok között várható.

Szerdán kevésbé és erősebben felhős időszakok és területek váltakoznak. Többfelé várható zápor, zivatar; heves zivatar is kialakulhat. A déli, délnyugati szél délután a Dunántúlon északnyugatira fordul, és megerősödik. Zivatarok környezetében átmenetileg erős, viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 30 fok között alakul.

Csütörtökön a gyakran változó felhőzet mellett csak rövidebb napos időszakokra is számítani lehet. Több helyen várható csapadék: nyugaton inkább eső, zápor, keleten jellemzően zápor, zivatar. Az északi szél megélénkül, a Dunántúlon megerősödik, zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 26 fok között alakul - írta az OMSZ.

A kép forrása: Napi.hu/Szász Péter.