Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A viharos szél miatt továbbra is figyelmeztetés - de már csak elsőfokú - van érvényben Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyében. Ezekben a megyékben továbbra is lehetnek 70 kilométer/óránál erősebb széllökések.

Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a hófúvás veszélye miatt is elsőfokú figyelmeztetés van érvényben. Ezekben a megyékben a friss hóval fedett területeken a szél alacsony hótorlaszokat emelhet.

Az extrém hideg miatt továbbra is másodfokú a figyelmeztetés Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Nógrád és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, mivel itt mínusz 20 Celsius-fok alá is csökkenhet a hőmérséklet. Szintén az extrém hideg veszélye miatt Budapesten és Pest, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok megyében elsőfokú a figyelmeztetés.

Az előrejelzés szerint az ország keleti felén egyre többfelé süllyed akár mínusz 15 fokra a hőmérséklet. Sőt, szombatra virradóra az Északi-középhegység szélvédett, illetve hóval borított területein mínusz 20 fok alatti hőmérséklet is várható. A következő éjjel még hidegebbre lehet számítani.