Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A hétvégén kevéssé csapadékos időjárás várható, de péntek este az ország nyugati, északi és középső tájain valószínű kisebb eső és zápor, valamint a levegő sem lesz 20 foknál melegebb. Várhatóan napnyugtakor érkezhet a frissítő csapadék, épp akkor, amikor a budapesti úszó-világbajnokság megnyitója is kezdődik.

Azután viszont szombaton 22-27 fok várható, délen több, északon kevesebb napsütésre lehet számítani. Nyugaton felélénkülhet a gomolyfelhő-képződés, miközben délen helyenként záporok is lehetnek.

A nagyobb tavaink vize fürdésre alkalmas lesz az Időkép szerint: a Velencei-tó 23, a Balaton, a Tisza- és Fertő-tavak vize 24 fokig is felmelegedhet. A helyenként felerősödő szél miatt érdemes figyelni a viharjelzéseket. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 16 fok között várható.

Vasárnap általában kevés gomolyfelhő, sok napsütés várható, de a középső és keleti országrészben több lesz a felhő, ott néhol zápor is előfordul. Az északi, északkeleti szél napközben időnként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9, 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23, 27 fok között alakul - írja a Met.hu.