Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szombaton északkeleten, keleten túlnyomóan derült, napos, száraz idő várható, a Dunántúlon azonban gomolyfelhős lesz az ég, ott több helyen alakul ki zápor, elszórtan zivatar, néhol felhőszakadás is lehet. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatarok környezetében viharos széllökések is előfordulhatnak - írja az OMSZ-ra hivatkozva az inforadio.hu.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 10 és 17 fok között alakul, de északkeleten néhol hűvösebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között valószínű.

Szombaton napközben a Győr-Pécs városok közti széles sávban van nagyobb esélye a felhőszakadásnak, rövid idő alatt 25-30 mm-t meghaladó csapadék előfordulásának, ezért Győr-Moson-Sopron, Vas, Veszprém, Zala és Somogy megyére figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat. A Dunától keletre "veszélyes" időjárási jelenség nem várható.

Vasárnap többnyire napos időre számíthatunk, de délután, este egyre több lesz a gomolyfelhő. Estig főként a Dunántúlon valószínű zápor, zivatar. A déli, délnyugati szél megélénkül, a Dunántúl északi részén néhol meg is erősödhet, illetve zivatar idején a szél viharossá fokozódhat. Estefelé már a Dunántúlon északnyugatira fordul a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 11 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 33 fok között várható.

Hétfőn többnyire rövid napos időszakok mellett gyakori lesz az erőteljes gomolyfelhő-képződés, és többfelé valószínű zápor, zivatar. Az északi szél zivatar környezetében viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 30 fok között várható, északnyugaton lesz a hűvösebb - írja az OMSZ.