Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Hétfő délután a ködfoltok, illetve az alacsonyszintű felhőzet kiterjedése fokozatosan zsugorodik, az ország nagy részén túlnyomóan napos idő várható. Csapadék nem valószínű. Megélénkül, az Északi-középhegység, az Észak-Alföld és a főváros térségében időnként meg is erősödik a nyugati, délnyugati szél. A hőmérséklet csúcsértéke általában 8 és 15 fok között alakul, de a tartósan borult tájakon csupán 4, 7 fok valószínű. Késő estére 2 és 7 fok közé hűl le a levegő.

Keddre virradó éjjel északnyugat felől átmenetileg megnövekszik a felhőzet, délen pedig újra nagyobb területen képződik köd. Hajnalban északon néhol záporeső kialakulhat, másutt legfeljebb szitálás fordulhat elő a ködös tájakon. Az egyre nagyobb területen északnyugatira forduló szelet az északi megyékben erős, helyenként viharos széllökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +4 fok között alakul, de a szelesebbé váló északi tájakon éjfél után már melegszik a levegő, ott reggelre 4, 9 fok várható.

Kedden többnyire napos, gomolyfelhős időre van kilátás, a Dráva völgyében maradhat meg tartósabban a köd. Hajnalban, délelőtt néhol záporeső kialakulhat. A nyugati, északnyugati szél nagy területen megerősödik, északon néhol viharossá fokozódik, majd estére mérséklődik a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1, +4 fok között alakul, de a szelesebbé váló északi tájakon éjfél után már melegszik a levegő, ott reggelre 4, 9 fok várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8, 13 fok között valószínű.

Szerdán többnyire közepesen felhős lesz az ég, estig nem valószínű csapadék, este azonban az északi megyékben gyenge eső már előfordulhat. A déli szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +3 és -4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 10 fok között várható.

Csütörtökön erősen felhős vagy borult lesz az ég, és többfelé várható eső. Késő este a Dunántúlon havas eső, főként a magasabban fekvő helyeken hó is lehet. A délnyugati, majd az északnyugatira forduló szél is erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 12 fok között alakul.

Pénteken eleinte borult lesz az ég, majd nyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet. Kezdetben többfelé várható vegyes halmazállapotú csapadék, majd egyre inkább csak délkeleten valószínű eső, néhol havas eső. Az északnyugati szél délnyugat és északkelet kivételével erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között alakul. (Olyan katasztrófa felé sodródunk, amilyet még nem láttunk.)

Szombaton változóan, majd erősen felhős lesz az ég. Elsősorban az ország északi felén valószínű eső, kezdetben hó, ónos eső is lehet. A nyugati, délnyugati szél erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között alakul.

Vasárnap erősen felhős idő várható, délutántól egyre több helyen esővel. A délnyugati, nyugati szél erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 10 fok között alakul.

A kép forrása: Pixabay