Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Hétfőn többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, csak átmeneti, rövid időszakokra vékonyodik el, szakadozik fel a felhőzet. Szórványosan várható eső, zápor, délután, este nyugaton, délnyugaton egy-egy zivatar is előfordulhat. Délkeleten, keleten a legkisebb a csapadék esélye. Nagy területen élénk, elsősorban a Baja-Győr vonal környezetében helyenként erős lesz a szél is. A leghidegebb órákban 12-17 fok lesz, napközben 19-24 fokig melegszik a levegő.

Kedden is többnyire erősen felhős lesz az ég. Nyugaton több helyen, másutt elszórtan várható eső, zápor, egy-egy zivatar. Többfelé megélénkül, néhol megerősödik a szél. A minimumhőmérséklet 10-15, a maximumhőmérséklet 17-23 fok között valószínű.

Szerdán helyenként várható záporeső, délután már napos idő valószínű, de megerősödik, a Tiszántúlon viharossá is fokozódik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 10-15, a legmagasabb hőmérséklet 18-22 fok között alakul.

Csütörtökön és pénteken gomolyfelhős, napos idő várható, csapadék nem valószínű, de keleten még időnként megerősödhet a légmozgás.

Csütörtökön a leghidegebb órákban 7-12, pénteken 6-11 fok között alakul a hőmérséklet. A nappali maximumok csütörtökön és pénteken is 18-22 fok között alakulnak.

Szombaton és vasárnap is napos idő várható, csapadék nélkül. Szombaton megélénkül, vasárnap keleten megerősödik a légmozgás. Szombaton a legalacsonyabb hőmérséklet 5-11, vasárnap 5-12 fok között valószínű. Szombaton napközben 18-23, vasárnap 18-22 fokig melegszik a levegő - olvasható az előrejelzésben.

A fotó forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.