Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Csütörtök estétől az ország északi felén változó mennyiségű, zömében fátyolfelhőre, a déli országrészben még vastagabb, de fokozatosan csökkenő felhőzetre lehet számítani. Egyre több helyen megszűnik a csapadék. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet az északi országrészben többnyire 6 és 11 fok között, a felhős déli területeken 12, 13 fok körül alakul.

Pénteken a déli, délkeleti területeken is csökken a felhőzet, mindenütt több órára kisüt a nap, csapadék nem várható. A déli szelet az Észak-Dunántúlon élénk, néhol erős lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között valószínű.

Szombaton délelőtt gyengén felhős, napos időre számíthatunk, majd megnövekszik a felhőzet, ami a Dunától keletre meg is vastagszik. Keleten elszórtan, nyugaton néhol alakulhat ki zápor, zivatar. A déli szél sokfelé megerősödik, a Fertő környékén olykor viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 29 fok között valószínű.

Vasárnap napos idő várható gomolyfelhőkkel, majd a Dunántúlon egyre vastagodó fátyolfelhőzet lesz megfigyelhető. Ott a gomolyfelhő-képződés is erőteljesebb lesz. Délutántól a Dunántúlon valószínű helyenként zápor, zivatar. A déli, délkeleti szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között valószínű.

Hétfőn keleten napos idő lesz, nyugat felé egyre több felhő várható. Később a keleti megyékben is megnövekszik, megvastagszik a fátyolfelhőzet. Elsősorban a Dunántúlon lehet elszórtan zápor, zivatar. A délkeleti, keleti szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között valószínű.

Keddtől azonban ismét lehűlésre számít az OMSZ.

(Az egész kontinensre vonatkozó szeptemberi előrejelzést itt olvashatja.)