Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Hétfő délutántól délnyugat felől a Dunántúlon vegyes halmazállapotú csapadék várható. Nyugaton és a hegyekben inkább hó, havas eső várható, másutt fagypont körüli hőmérséklet mellett kisebb mennyiségű fagyott eső, ónos eső, eső hullhat - írja honlapján az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A Nyugat-Dunántúlon és a Dunántúli-középhegységben pár cm friss hó várható, főként az Alpokalján hullhat 4-5 cm-t meghaladó mennyiség kedd délelőttig. Hétfőn és különösen kedden napközben a hőmérséklet szinte mindenütt fagypont fölé emelkedik. Kedden napközben az eső mellett északnyugaton és az Északi-középhegységben fordulhat még elő havas eső, átmenetileg hó, miközben csapadék súlypontja fokozatosan északkelet felé helyeződik át.

Országos előrejelzés

Hétfőn délnyugat felől fokozatosan tovább vastagszik a felhőzet, de az ország északkeleti harmadában még délután is számíthatunk szűrt napsütésre. Délután a Dunántúl nyugati részén hó, havas eső, eső egyaránt lehet, estefelé ónos eső is. A keleti, délkeleti szél megélénkül, Sopron térségében néhol meg is erősödik. A hőmérséklet kora délután 0 és +7 fok között, késő este 0 fok körül alakul.

Kedden túlnyomóan borult lesz az ég, délután azonban helyenként átmenetileg szakadozottá válhat a felhőzet. Többfelé várható eső, északnyugaton és a hegyekben havas eső is lehet. A délkeleti szél megélénkül, néhol a Dél-Alföldön megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 fok körül valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6 fok között alakul, a Dél-Alföldön 7, 8 fokig is felmelegedhet a levegő.