Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A szombatra virradó éjszaka első felében fokozatosan mindenütt megszűnik a csapadék, és az ország döntő részén kiderül az ég. Gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 14 és 23 fok között alakul, a nagyobb városokban, magasabb helyeken és a Balaton partján lesz enyhébb a hajnal.

Szombaton gomolyfelhős, napos idő várható. A délutáni, esti órákban helyenként alakulhat ki zápor, zivatar - legnagyobb eséllyel a Dunántúlon. A keleti szél csak néhol élénkülhet meg, de zivatar környezetében erős vagy viharos lökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet jellemzően 14 és 23 fok között alakul, a nagyobb városokban, vízpartokon, magasabban fekvő helyeken lesz enyhébb az éjszaka. A legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 35 fok között várható - írja az OMSZ.

Vasárnap túlnyomóan derült vagy gyengén felhős, napos időre számíthatunk. Csapadék nem valószínű. A délkeleti, déli szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 35 fok között valószínű.

Hétfőn kezdetben mindenütt napos időre számíthatunk, majd délután nyugat felől megnövekszik a felhőzet, illetve a Nyugat-Dunántúlon délután az erősödő gomolyfelhő-képződés mellett zápor, zivatar is előfordulhat. A délkeleti szelet helyenként élénk lökések kísérik, majd nyugaton a szél északira fordul, megerősödik, néhol viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 29 és 35 fok között alakul, de északnyugaton kissé hűvösebb is lehet.

Kedden nyugaton erősen felhős vagy borult lesz az ég, míg keletebbre a változó felhőzet mellett hosszabb-rövidebb időre kisüthet a nap. A Dunántúlon több helyen valószínű eső, zápor, keleten, északkeleten helyenként fordulhat elő zápor, zivatar. Az északnyugati, északi szelet a Dunántúlon és északkeleten erős, néhol viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 31 fok között valószínű, nyugatról kelet felé haladva lesz egyre melegebb.