Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szombatra virradó éjszaka többnyire derült vagy kissé fátyolfelhős időre számíthatunk csapadék nélkül, de északkeleten, keleten maradhatnak felhősebb tájak is. Leginkább a Dunántúl déli és nyugati részein párássá válhat a levegő. A légmozgás jobbára gyenge vagy mérsékelt lesz, határozott irány nélkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 6 fok között alakul, de a fagyzugokban ennél 1-2 fokkal hidegebb, a Balaton-parton pedig enyhébb lehet a hajnal. Talajmenti fagy nagyobb területen is előfordulhat.

Szombaton sok napsütés várható kevés fátyol- és gomolyfelhővel, csapadék nélkül. A déliesre forduló szél a Kisalföldön megélénkülhet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul - írja az OMSZ.

Vasárnap túlnyomóan derült, száraz időre számíthatunk, csak késő délutántól növekszik meg nyugat felől a fátyolfelhőzet. A délkeleti, déli szél megélénkül, északnyugaton helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 7 fok között alakul, de egyes fagyzugokban hidegebb lesz, gyengén fagyhat, illetve talajmeneti fagy az országban több helyen valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 24 fok között várható.