Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Vasárnap a változó mennyiségű gomoly- és fátyolfelhőzet mellett az ország nagy részén a napos időszakok túlsúlya várható. A Dunától keletre néhol zápor előfordulhat. Többfelé megélénkül, elsősorban a Nyírségben helyenként megerősödik az északi szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 27 fok között alakul. Késő estére 14 és 21 fok közé hűl le a levegő.

A Balatonnál gyenge vagy mérsékelt északi, északnyugati szél a déli órákra főként a tó keleti medencéjében, valamint a Velencei-tó környezetében időnként megélénkülhet. Estére megszűnnek az élénk széllökések. Napos idő várható időnként megnövekvő fátyolfelhőzettel. Csapadék nem lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24, 25, a késő esti 17 fok körül alakul.

Hétfőre virradó éjszaka derült vagy gyengén fátyolfelhős időre számíthatunk. Csapadék nem lesz. Többnyire gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás, keleten lehet időnként élénk az északi, északkeleti szél. Hajnalra többnyire 9 és 16 fok közé csökken a hőmérséklet, vízparton és a nagyvárosokban lesz az enyhébb az éjszaka.

Hétfőn gomolyfelhős, túlnyomóan napos idő várható, csapadék nem valószínű. Az északi, északnyugati szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 16 fok között, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26, 27 fok körül alakul.

Kedden fátyolfelhős idő várható szűrt napsütéssel, csapadék nem lesz. Az északnyugati, északi szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 29 fok között alakul.

Szerdán napos idő várható kevés fátyolfelhővel, csapadék nem lesz. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 30 fok között alakul.

Ezt már olvasta? Az időjárás betett a hagymának.

A fotó forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.