Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szombaton a változó felhőzet mellett hosszabb-rövidebb időre szinte mindenütt kisüt a nap, de a keleti megyékben lehetnek egész nap felhősebb területek is. Számottevő csapadék estig nem lesz. Éjszaka mindenütt erősen megnövekszik a felhőzet, de reggelre a Dunántúl jó részén már csökkenhet is a felhőzet. A Dunától keletre több helyen, máshol helyenként várható eső, zápor.

Vasárnap általában erősen felhős égkép lesz a jellemző rövidebb napos időszakok mellett, és egyre kevesebb helyen valószínű csapadék. Az északi szél éjszaka és vasárnap a Dunántúlon, a Tiszántúlon és Borsodban megerősödik, a Bakonyban és a Zempléni-hegységben egy-egy viharos széllökés is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 10 és 16 fok között alakul

Hétfőn napos időre számíthatunk délen több, másutt kevesebb gomolyfelhővel. Eleinte délen néhol kisebb eső még lehet, majd csapadék nem valószínű. Az északi, északkeleti szelet élénk, helyenként erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 18 fok között várható.

Kedden északnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, szórványosan várható eső, zápor. A nyugati, északnyugati szelet az északi országrészben erős, néhol viharos lökések kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között valószínű.

A fotó forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.