Vasárnap estig szakadozott felhőzet mellett mindenütt várható több-kevesebb napsütés, estig a nyugati, délnyugati tájakon marad felhős az ég. Néhol kisebb hószállingózás nem zárható ki. Az Észak-Dunántúlon időnként megélénkül a délkeleti szél. A hőmérséklet délután -3 és +3 fok között alakul, nyugaton lesz az enyhébb idő. Késő estére általában -2 és -8 fok közé hűl le a levegő, de északkeleten, keleten -10 foknál is hidegebb lehet.

Hétfőre virradó éjszaka a nyugati, délnyugati megyékben felhős idő várható, míg másutt fokozatosan kiderül az ég. Az éjszaka második felétől délnyugat felől egyre több fátyolfelhő sodródik fölénk. Főként délkeleten hajnalra zúzmarás ködfoltok képződhetnek. Csapadék nem valószínű. Néhol megélénkül a keleti, délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet a Dunántúlon általában -4 és -8, másutt -9 és -15 fok között alakul.

Hétfőn a nyugati, délnyugati megyékben már reggel is felhős lesz az ég, míg másutt a fátyolfelhők mellett még várható némi szűrt napsütés. A déli óráktól azonban mindenütt megvastagszik a felhőzet, és késő délutántól nyugat felől egyre többfelé várható eső, havas eső, nyugaton hó, illetve néhol ónos eső, fagyott eső sem kizárt. A keleties szelet időnként élénk lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet a Dunántúlon általában -4 és -8, másutt -9 és -15 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +6 fok között várható, északkeleten lesz enyhébb az idő.

Kedden többnyire borult időre számíthatunk, csupán átmenetileg vékonyodhat el a felhőzet. Többfelé várható eső, északon és nyugaton hó, havas eső, fagyott eső, hajnalban néhol ónos eső is lehet. A délkeleti szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 fok körül, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6 fok között valószínű. (Áramrekord született.)

Szerdán nagyrészt borult lesz az ég, napközben a Dunántúlon szakadozhat a felhőzet. Elsősorban délen és keleten várható eső, átmenetileg hajnalban, este ónos eső. A délnyugati, déli szelet néhol élénk lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 11 fok között valószínű.

Csütörtökön felszakadozik, csökken a felhőzet, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Helyenként fordulhat elő eső, zápor. Az északnyugati szelet több helyen erős lökések kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +2, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 12 fok között valószínű.