Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Ami Budapesten történik a főpolgármestersége alatt, azért neki kell vállalnia a felelősséget - mondta Tarlós István az M1-en hétfő reggel.

Szerinte "elég botrány és zűrzavar" volt az elmúlt napokban a fővárosban a műrepülőverseny miatt, a zajszennyezés és a közlekedési változások okán, ezért elnézést kér a fővárosiaktól. Leszögezte: amíg ő a főpolgármester, addig "ilyen botrányos zűrzavar nem fordulhat elő a városban".

Olyan sok panasz érkezett a zajra, és a szervezők olyan nagy közterületet foglaltak el hosszú időre, hogy "akármilyen sikeres ez a rendezvény, ilyet nem lehet a budapestiekkel csinálni" - írja az MTI.

Viszont ez még nem jelenti azt, hogy többé nem rendezik meg a Red Bull Air Race-t a magyar fővárosban, - ahogy arra a Mérce.hu rámutatott cikkében - a főpolgármester direkt úgy fogalmazott, hogy ebben a formában nem rendezik meg a versenyt.

"Hát nézze, hogy én mit gondolok a Red Bullról, és ilyen hosszú időre ilyen közterület elfoglaltak, a közlekedésszervezésben is ekkora zűrzavar keletkezzék, ezt magamhoz fogom vonni a jövőben és ez ilyen formában nem történhet meg többet" - mondta a polgármester.