Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Port network márkanév alatt működő, magyarországi székhelyű Port Data Kft. Közép-Kelet Európa piacvezető tv-, rádió- és moziműsor információs adatbáziskezelő és üzemeltető cége. A társaságnak Budapesten kívül Horvátországban, Szlovákiában, Romániában és Szerbiában is vannak leányvállalatai, ahol napi szinten mintegy 15 ország műsoradatait állítja elő - nyomtatott újságokba, valamint különböző televíziós és online felületekre egyaránt.

Örömünkre szolgál, hogy a Port network mostantól cégcsoportunkat erősíti, és nagyon várjuk a közös munkát a vállalat kiváló munkatársaival. Páneurópai partnereink rövidesen élvezhetik bővülő kínálatunk előnyeit, mely több mint 3500 csatorna műsorinformációs adatát jelenti, magas szerkesztői minőségben. Ezeket saját platformunkról, a TV Man Nextről érhetik el - Krysztof Cechnicki, a media press Group elnöke.

A műsorinformációs adatfeldolgozással és -értékesítéssel foglalkozó leányvállalat értékesítése a CEMP-csoport azon stratégiájának része, mely során első sorban kiadványainak innovatív fejlesztésére helyeződik a fókusz. A Port.hu-t kiadó Fidelio Média Kft. stratégiai partnereként a részletes mozi és tévéműsor-információs adatoknál továbbra is együttműködik az új tulajdonos media press Grouppal - mondta Andacs Botond, a Fidelio Media Kft. ügyvezetője.

A media press Group csaknem 30 éve szolgáltat televíziós és rádiós metadata adatokat. Svájcban, Németországban, Lengyelországban, Olaszországban és Bulgáriában található irodáiban több mint 330 alkalmazottat foglalkoztatnak, többségüket szerkesztőként és fejlesztőként. A media press Group a The European Metadata Group leányvállalata.

A Közép Európai Média és Kiadó (CEMP) Zrt. a magyarországi internetes médiapiac meghatározó szereplője. Az érdekeltségi körébe tartozik az egyik leglátogatottabb magyarországi internetes portálcsoport (Index, Velvet, Totalcar) és a köré épülő közösségi szolgáltatások, valamint a Napi.hu üzleti és pénzügyi magazin, a Femina és a Dívány női magazinok, a magyarországi rádiózásban meghatározó szerepet betöltő InfoRádió, a vezető kulturális portál Port.hu és a Fidelio márkacsoport.