Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szerdán már egyre inkább egy nyugati magasnyomás hatása érvényesül, szárazabb levegő érkezik térségünk fölé. Több órára kisüt a nap, csapadékra napközben már nem kell számítani - írja előrejelzésében a Met.hu.

Holnap este a középső területeken is egyre kevesebb lesz a felhő, túlnyomóan napos időre számíthatunk kevés gomolyfelhővel, illetve északról délfelé mozgó fátyolfelhőzettel. Csapadék nem várható. Az északi szél a Tiszántúlon gyakran megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14 fok között valószínű, az Északi-középhegység völgyeiben lehet a hűvösebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 23 fok között várható.

Napos idő várható keleten erősebb, másutt gyenge nappali gomolyfelhő-képződéssel. Csapadék nem lesz. Az északi szelet elsősorban keleten kísérhetik időnként erős széllökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 24 fok között alakul.

Fronthatás nem veszi igénybe szervezetünket. Az ilyenkor szokásosnál több fokkal melegebb idő várható, általában sok napsütéssel, érdemes minél több időt a szabadban tölteni.

Az allergiásoknak rossz hír, hogy az elkövetkező napokban a nyír pollenje továbbra is országszerte magas koncentrációban lehet jelen. Elkezdődött a platán, a tölgy, valamint a bükk pollenszórása is, a hét első felében a platán és a tölgy pollenkoncentrációja várhatóan már sokfelé eléri a közepes-magas szintet, a bükké az alacsony-közepes tartományban alakul. A kőris, a fűz, a gyertyán, a komlógyertyán, valamint a ciprus- és tiszafafélék pollenkoncentrációja jellemzően közepes marad, bár helyenként magas is lehet.

A fotó forrása: Napi.hu.