Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) debreceni munkatársai bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást egy tízfős társaság ellen, akikről kiderült, hogy 2019-ben szervezetten értékesítették a Budapesten, Pest és Hajdú-Bihar megyében beszerzett kábítószert.

Az NNI egységei 2019. szeptember 10-én összehangolt razzia keretében Budapesten, Törökbálinton, Debrecenben és Szegeden egyszerre tartottak kutatásokat, melyek során összesen 522 gramm amfetamint, 800 gramm marihuánát, 180 darab extasy tablettát, valamint a kábítószer porciózásához, méréséhez, tárolásához, hígításához szükséges eszközöket foglaltak le. Ezen kívül fegyvereket is találtak, valamint közel tíz millió forint értékben gépkocsit és készpénzt foglaltak le, melynek megtalálásában bankjegykereső kutya is segített - derül ki a rendőrségi közleményből.

A társaság hat férfi és három női tagját bűnügyi őrizetbe vették, és letartóztatásuk indítványozására előterjesztést tettek.