Epilepsziás rohamot kapott valaki egy sarkadi szavazókörben

Az egyik szavazópolgár a szavazást követően epilepsziás rohamot kapott a szavazóhelyiségben Sarkadon - adta hírül a Nemzeti Választási Iroda.
Szász Péter, 2019. október 13. vasárnap, 15:47
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

Értesítették a mentőket, akik a beteget stabilizálták és elszállították. Az esemény további intézkedést nem igényelt - írja az NVI.

Korábbi események

Nagydorogon egy választópolgár a szavazólapok összes példányát ki szerette volna vinni az épületből. Ezeket többszöri felszólítás ellenére sem adta vissza a szavazatszámláló bizottság (SZSZB) tagjainak, ehelyett összetépte őket. Az illetőt rendre utasították, aki ezután elhagyta a szavazóhelyiséget.
Győrben kisebb a részvétel, mint országosan - 2014-hez képest magasabb

Kecskeméten egy idős választópolgár a szavazófülke oldalának dőlt, a fülke összetört, a választópolgár nem sérült meg. A Helyi Választási Iroda a sérült fülke helyett másikat szállított a szavazókörbe - írja az NVI.

Gyulán egy ember leesett a lépcsőn, hozzá mentőt hívtak.

Hevesvezékenyben az egyik szavazófülkében a terítőre valaki tollal felírta, hogy "Éva". A terítőket mindkét fülkéből eltávolították.

Kisgyőrben egy részeg okozott felfordulást. Nem tudta igazolni magát, majd ordibálni kezdett a bizottsággal. Az illetőt kivezették a szobából, majd valaki autóval hazavitte.

HOZZÁSZÓLÁSOK