Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Csütörtökre virradó éjszaka többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, de északkeleten vékonyabb lesz a felhőtakaró. A Nyugat-Dunántúlon eleinte még gyengén havazhat, majd ott is megszűnik a csapadék. A keleti, északkeleti szelet élénk, néhol erős lökések is kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -3, +3 fok között alakul, de a szélvédett, kevésbé felhős helyeken ennél pár fokkal hidegebb is lehet.

Csütörtökön változó vastagságú és mennyiségű fátyolfelhőzet mellett több órás szűrt napsütésre számíthatunk. Ugyanakkor a délnyugati, nyugati határ közelében erősebben felhős körzetek is lehetnek, de csapadék ott sem valószínű. Több helyen erős lesz a keleti, északkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -1 és +3 fok között alakul, de a szélvédett, derült északkeleti tájakon -2, -5 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon 6 és 11, a Dunától keletre 11 és 16 fok között valószínű, de a keleti határ mentén 17, 18 fok sem kizárt - írják a meteorológusok.

Pénteken nyugaton, délnyugaton kezdetben erősen felhős lesz az ég, majd arrafelé is fokozatosan szakadozik, csökken a felhőzet, és pár órára kisüt a nap, másutt jellemzően gyengén felhős, napos idő lesz. Csapadék nem valószínű. A keleti, északkeleti szelet élénk, elsősorban délnyugaton erős lökések is kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1 és +6 között várható, de a szélvédettebb, kevésbé felhős északi völgyekben ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 19 fok között alakul.

Szombaton a fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütés várható, csapadék nem valószínű. A légmozgás mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 20 fok között alakul.

Vasárnap több-kevesebb napsütésre lehet számítani fátyol- és gomolyfelhőkkel. Főleg a nap második felében a gomolyfelhő-képződés erőteljesebb lehet, és ekkor elszórtan alakulhat ki záporeső, egy-egy zivatar. Az északi szél többnyire mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között alakul.

Hétfőn kezdetben délkeleten még több órára kisüt a nap, majd északnyugat felől ott is erősen megnövekszik a felhőzet.

Egyre több helyen valószínű eső, záporeső, amely estétől a Dunántúlon helyenként már havas esőbe, havazásba válthat.

Az északias szél egyre többfelé megerősödik, főleg a Nyugat-Dunántúlon és északkeleten viharos közeli lökések is kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 8 között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 11 és 17 fok között várható, de az északnyugati tájakon már csak 7, 10 fok valószínű, és délelőttől egyre többfelé kezdődhet lehűlés.

Kedden a reggeli, délelőtti órákban döntően erősen felhős időre van kilátás több helyen vegyes halmazállapotú csapadékkal. Később egyre többfelé kezdhet szakadozni a felhőzet, a nap is kisüthet hosszabb-rövidebb időre. Az északi, északkeleti szél megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2, +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4, 10 fok körül alakul.