Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A nemzetközi meteorológiai portál szerint nem lesz szélsőséges a július: a túlzottan sok csapadék és a drasztikus hőség sem lesz jellemző. (A grafikonokat itt találja.)

A hónap nagy részeben harminc fok körül, de inkább az alatt marad a napi maximum hőmérséklet. Mindössze két nap lesz, amikor 34-35 fokos csúcshőmérsékletet várnak, ám a többi napon ennél lényegesen enyhébb, mégis többnyire, vagy részben napos időjárást jósolnak.

Július legelején, közepén, illetve a végén is várható egy-egy kisebb lehűlés. Jöhetnek időszakos esőzések is, ám záport, zivatart csak néhány napra jeleznek előre. Hasonló módon durva, 60 km/h feletti széllökéseket sem várnak.

Lehet több olyan nap, amikor a maximumhőmérséklet felülmúlja a sokéves átlagot, ám hőmérsékleti rekordok megdőlésére, egyik júliusi napon sem számít az Accuweather.com.

A prognózis némileg felülírja az elmúlt három év tapasztalatait, amikor évről évre, minden korábbi csúcsot megdöntő nyári meleget lehetett érzékelni. Sőt, a portál májusi előrejelzéséhez képest is részben módosult az irány: korábban kemény hőségre, veszedelmes hőhullámokra figyelmeztettek Magyarország vonatkozásában a nyárra. Ugyanakkor a tőlünk délre fekvő balkáni területekre nézve bejött a jóslatuk eddig.