Orbán a nyugdíjasoknak üzent: sokan fognak örülni

Idén is lesz nyugdíjprémium - erősítette meg Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
Dzindzisz Sztefan, 2018. szeptember 28. péntek, 08:36
Fotó: AFP

Elmondása szerint csütörtök délután Varga Mihály pénzügyminiszter azt a tájékoztatást adta neki, hogy a gazdasági adatokból teljesen egyértelmű: az év végén, novemberben, lesz nyugdíjprémium, a gazdasági növekedés ugyanis elérte azt a szintet, amely alapján ez megilleti a nyugdíjasokat - írja az MTI. (Megsemmisítette a nyugdíjtörvény egy részét az AB.)

További részletek hamarosan...

A fotó forrása: Frederick Florin/AFP.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

kanri, 2018.09.28 09:34

@lordofearth: törvényes úton ezeket már nem lehet felelősségre vonni. Más utat kell választani....
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

lordofearth, 2018.09.28 08:45

Hé koszos paraszt! - 10.000.-FT-nak persze hogy örülni fog tengernyi nyugdíjas, akiknek szánalmas alamizsnát löktél. 30.000 hajléktalan él már Budapesten. Eljön az idő Orbán, amikor ezért felelősségre fognak vonni. Addig élvezd napjaidat, meglátod, gyorsan el fog az idő repülni és Hágában végre nyugalomban lehetsz őrült elméddel.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html