Hull a hó és hózik - Budapest már fázik

A hajnalban kezdődött hóesés egyelőre nem okozott különösebb fennakadást a fővárosban, de az FKF Rt. a hegyi útvonalakon, hidakon, felüljárókon folyamatos szóróügyeletet végez.
NAPI Online, 2005. december 13. kedd, 09:16

A Fővárosi Közterület-fenntartó Részvénytársaság kéri a házfelügyelőket, tömbházfelügyelőket, magánház-tulajdonosokat, hogy folyamatosan takarítsák a járdákat a gyalogos balesetek elkerülése érdekében - adta hírül az mti.hu.

A szóvivő elmondta: a részvénytársaság 1200 kilométeres fő- és tömegközlekedési úthálózaton végez folyamatos síkosságmentesítést, így ha lassabban is, de valamennyi autóbuszjárat menetrend szerint be tudott indulni.

Budapesten jelenleg borult idő van, szállingózik a hó, gyenge északi szél fúj, a hőmérséklet mínusz 2 fok. A következő három napban többnyire borult lesz az ég, és helyenként még lehet csapadék: északnyugaton havazás, másutt ónos eső, fagyott eső. Napközben egyre többfelé szakadozik fel, csökken a felhőzet. Általában gyenge, vagy mérsékelt lesz a légmozgás, legfeljebb nyugaton élénkül meg az északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire -1 és +4 fok között alakul. A késő esti hőmérséklet 0, -4 fok között
valószínű.

HOZZÁSZÓLÁSOK