Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szombat este túlnyomóan derült, száraz idő lesz. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A hőmérséklet hajnalban általában 12 és 17 fok között alakul, de az Északi-középhegység völgyeiben 9, 11 fok valószínű - írja az OMSZ.

Napközben viszont marad a meleg és az igazi strandidő enyhe légmozgással. A hőmérséklet délután 26 és 32, késő este 16 és 25 fok között alakul. A Balaton Siófoknál 27, a Velencei-tó Agárdnál 25 fokos, a Tisza-tónál az élő Tisza vizének hőmérséklete 23 fok.

Vasárnap napközben a fátyol-, és kevés gomolyfelhőzet mellett sok napsütésre számíthatunk, estig csapadék nem várható. Helyenként megélénkül a délkeleti, déli szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 12 és 17 fok között alakul, de az Északi-középhegység völgyeiben 9, 11 fok valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között várható.

Hétfőn viszont már a fél országra veszélyjelzést adott ki az Országos Meteorológia Szolgálat zivatarokra figyelmeztetve. Budapesten, Pest, Nógrád, Heves, Fejér, Veszprém, Somogy, Komárom-Esztergom, Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyékben lehet erős szél, jégeső is a viharok mellett - derül ki a met.hu-n.

Az ország nagy részén változóan felhős idő várható, délkeleten, keleten több órás napsütéssel. Nyugaton, északnyugaton többnyire erősen felhős vagy borult ég. Ott már az éjszakai, hajnali óráktól is több helyen, a középső országrészben késő estig helyenként előfordul zápor, zivatar, a délkeleti, keleti tájakon nem valószínű csapadékos időjárás. A Dunántúlon sokfelé megélénkül, időnként megerősödik az északnyugati, északi, másutt a déli szél. Zivatar környezetében viharos lökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 34 fok között alakul, északnyugaton lesz a hűvösebb, délen a melegebb.