Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Általában erősen felhős vagy borult idő várható vasárnap este és éjszaka, egyre kisebb területre korlátozódik a csapadék. Estig főként az Alföldön, később másutt is egyre nagyobb területen felszakadozik, csökken a felhőzet. Ezzel szemben északkeleten még holnap napközben is erősen felhős vagy borult maradhat az ég, délelőttig helyenként gyenge eső, szitálás is előfordulhat - írja előrejelzésében az OMSZ a Met.hu-n.

Hétfőn a Dunántúl nyugati tájain is tartósabban több lehet a felhő, másutt a változó felhőzet mellett általában több órára kisüt a nap. Főként az Észak-Dunántúlon élénkülhet majd meg a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1 és +5 fok között valószínű, de északkeleten 6, 8 fok is előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 8 és 14 fok között alakul.

Kedden eleinte fátyolfelhős lesz az ég, majd délnyugat felől megvastagszik a felhőzet, és egyre többfelé várható eső, zápor. Kelet felé haladva csökken a csapadék valószínűsége. A keleti, délkeleti, az Alpokalján az északi szél megélénkül, néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és +7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 18 fok között alakul, délkeleten lesz az enyhébb idő.

A következő hét időjárásáról itt olvashat.