Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Csütörtök este közepesen és erősen felhős területek egyaránt lesznek, északkeleten, keleten elvétve hózápor, zápor is előfordulhat. Az északnyugati szél továbbra is élénk, a Bakony és Budapest körül néhol erős marad. A Balatonnál az a veszély fenyeget, hogy tetemes mennyiségű vizet fúj a partra a szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz 3 és plusz 3 fok között valószínű - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat a Met.hu-n megjelent előrejelzésében.

A meleg fronthatást követően pénteken keleten, északkeleten hideg fronthatás várható. Előfordulhat fejfájás, migrén, szédülés. Ingadozhat a vérnyomás. Epilepsziás és asztmatikus rohamok léphetnek fel. Az allergiás betegségek, illetve tünetek halmozottabban észlelhetők. Erősebbek lehetnek a reumatikus, valamint az ízületi fájdalmak. Hosszabbá válhat a reakció idő.

Ez várható a hétvégén

Pénteken napos és felhős területek váltakoznak, majd délután északkelet felől elkezd kiderülni az ég. Néhol hózápor, zápor előfordulhat. Az északias szél délelőtt még csak a Dunántúlon, majd délután átmenetileg északkeleten is megerősödik. Estére többnyire mérséklődik a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 10 fok között várható.

Szombaton a Dunántúl nyugati tájain tartósan felhős területek is maradnak, az ország nagy részén ugyanakkor túlnyomóan derült, napos idő várható. Csapadék nem lesz. A délkeleti, déli szél a Kisalföld térségében megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet plusz 1 és mínusz 10 fok között alakul, kelet felé haladva lesz egyre hidegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között várható.

Vasárnapra virradó hajnalban a Dunántúl nyugati, délnyugati részén köd, illetve rétegfelhőzet képződik, amely napközben zsugorodik, illetve délután kelet felé elsodródva szakadozik, oszlik, az ország nagy részén ugyanakkor túlnyomóan derült idő várható. Csapadék nem lesz. A déli szél többfelé megélénkül, majd estefelé a Dunántúl délnyugati részén a szél erősödni kezd. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában mínusz 2 és mínusz 8 fok között várható, de északnyugaton kissé enyhébb, egyes fagyzugokban hidegebb lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 11 fok között várható, nyugaton lesz az enyhébb idő.