Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szerdán az alapvetően napos időt már többfelé zavarhatják gomoly-, illetve fátyolfelhők a napsütést. Csapadék nem várható. A Tiszántúlon és a Fertő térségében a szelet kísérhetik időnként élénk lökések. A hőmérséklet délután 26 és 30 fok között várható.

Este gyengén felhős vagy derült lesz az ég. Számottevő csapadék nem valószínű. Gyenge marad a légmozgás. A késő esti 18, 23 fokról hajnalra 10, 16 fok közé csökken a hőmérséklet, de néhol lehet ennél hűvösebb is.

Csütörtök fátyolfelhők mellett a Dunántúlon szűrt, másutt jobbára zavartalan napsütés valószínű, de délutántól a nyugati megyékben erőteljessé válik a gomolyfelhő-képződés. Ekkortól az északnyugati, nyugati területeken helyenként zápor, esetleg zivatar is kialakulhat (leginkább Győr-Moson, Vas megyékben), amelyeket intenzívebb csapadék (~10-15 mm), erős vagy viharos széllökések (~50-70 km/h), illetve jégeső kísérhet. A Dunántúlon egyre nagyobb területen lehetnek élénk széllökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 16 fok között valószínű, de néhol lehet ennél hűvösebb is. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 31 fok között várható.

A kép forrása: Pixabay.