Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szombat este túlnyomóan derült, száraz időre számíthatunk. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és -8 fok között, a fagyzugos részeken -10 fok körül alakul - írja előrejelzésében a Met.hu-n az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az OMSZ külön kiemelte Facebookra feltöltött videójában, hogy az elmúlt napok időjárást meghatározó hidegfront már dél felé elhagyta az országot.

Jó hír, hogy fronthatás sem várható. A sok napsütés közérzetünknek, a tiszta levegő légzőszerveinknek kedvez.

Vasárnap is jellemzően derült, napos, száraz időre számíthatunk. Napközben főleg az északkeleti megyékben kísérhetik élénk lökések a déli, délnyugati szelet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 11 fok között várható.

Hétfőn az ország nagyobb részén sok lesz a napsütés, a délnyugati és az északkeleti megyékben - Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Beteg megyékben főként - lehet több a felhő, utóbbi tájakon délután zápor, esetleg hózápor kialakulhat. A délnyugati szél északnyugatira fordul, és több helyen megélénkül, az Észak-Dunántúlon néhol megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -10 és -2, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 12 fok között alakul.