Időjárás a következő két napra: felhők és melegedés

Szerdán és csütörtökön is marad a felhős idő, néha a nap is kisüthet, a legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 7, csütörtökön 9 Celsius-fok lehet.
Domokos Erika, 2018. december 25. kedd, 16:32
Fotó: Pixabay - A kép illusztráció.

Délnyugat felől kedd éjszaka tovább szakadozik, csökken a felhőzet, egyre kevesebb helyen alakul ki eső, havas eső, csak északkeleten marad reggelig sok felhő, és ott néhol havazás, havas eső, ónos eső még lehet - írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

Szerdán változóan és erősebben felhős területek, illetve időszakok váltakoznak, legfeljebb északkeleten lehet hószállingózás, szitálás. Az északnyugati, nyugati szél megélénkül, főként a középső országrészben meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +2 és -3 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 2 és 7 fok között alakul.

Csütörtökön általában felhős idő várható hosszabb-rövidebb napos időszakokkal. Északkeleten néhol gyenge eső, esetleg ónos eső előfordulhat. Az északnyugati szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 3 és 9 fok között alakul - jósolja az OMSZ.

HOZZÁSZÓLÁSOK